Política 19/10/2015

La CUP dubta de l'interès de sectors de Junts pel Sí per aplicar els resultats del 27-S

Marc Toro
1 min
La número dos de la CUP, Anna Gabriel / @maticatradio

Barcelona"Totes aquelles persones que diuen que l'acord no és probable i ja situen la propera pantalla en les eleccions és perquè tenen interès a no donar curs als resultats del 27-S". Aquesta ha estat la resposta de la número 2 de la CUP al Parlament, Anna Gabriel, al conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, que aquest dilluns ha qualificat d'"improbable" que Junts pel Sí i la CUP arribin a un acord'"improbable" que Junts pel Sí i la CUP arribin a un acord de governança.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions després d'una xerrada organitzada per l'ANC a Gràcia, Gabriel ha aprofitat per deixar clar que la CUP no considera "plausible" un escenari d'eleccions al març: "En cap dels nostres imaginaris hi ha la convocatòria de noves eleccions. Algú que estigui en aquesta lògica, potser és que les vol promoure [les eleccions]", ha dit en referència a les declaracions de Puig.

Gabriel també ha insistit que la CUP no busca "imposar" el seu programa en les negociacions, sinó garantir el compromís amb una sèrie de "qüestions bàsiques" i "necessitats vitals del país".

stats