ELECCIONS EUROPEES
Política17/05/2014

"Catalunya ha estat gran i autèntica quan ha estat espanyola i europea, és a dir sempre": Rajoy, en 10 frases

En un discurs míting a Barcelona, el president del govern espanyol ha erigit els populars catalans en la garantia que a Catalunya hi seguirà havent "pluralitat" i que la consulta del 9-N no es farà

M.colomer

Barcelona1. "[El PP a Catalunya] és la garantia que a Catalunya no passarà res que després s'hagi de lamentar"

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

2. "Vosaltres [les bases del PP a Catalunya] no us esteu inventant la història, ni disfressant la realitat, ni repartint diplomes de catalanitat, ni preteneu que en aquesta terra tothom pensi i actuï igual"

Cargando
No hay anuncios

3. "[Els militants del PP] no sou nacionalistes, perquè ser nacionalista no és una obligació, només faltaria. Sou catalans i no defenseu res estrany per a Catalunya, sinó el que ha estat sempre des de fa segles"

4. "El vot al PP és el vot per una Catalunya unida, espanyola i europea, i no per una Catalunya dividida, fora del món i aïllada"

Cargando
No hay anuncios

5. "El que és Espanya ho decideixen tots els espanyols. A cap espanyol se'l pot privar del seu dret a decidir el futur del seu país, perquè això és democràcia, Constitució i respecte a una història de molts segles en convivència i harmonia"

6. "Catalunya ha estat gran i autèntica quan ha estat espanyola i europea, és a dir sempre"

Cargando
No hay anuncios

7. "Molta gent a Catalunya viu més tranquil·la només pel fet que existeixi el PP català"

8. "Representeu molta més gent de la que imagineu, gent que us vota i gent que no us vota, però que sentiria una gran inquietud si calléssiu"

Cargando
No hay anuncios

9. "No és ni sensat ni intel·ligent dispersar energies en un vot minoritari, divisor o marginal. [...] no es pot anar a Europa a fer experiments, ni amb la insensatesa de sortir-ne després. No se li acut a ningú, i ho entén tothom"

10. "Comencem a veure la llum al final del túnel i hi ha qui segueix dient que aquí no passa res. L'únic seriós a la vida és ser seriós, en política econòmica i en els temes que preocupen el conjunt especialment"