NOUS AJUNTAMENTS
Política 28/06/2011

Hereu i Trias exhibeixen 'fair play' en el ple de tancament de mandat a Barcelona

Mayol, entre llàgrimes, i Narváez, reivindicant-se "alcalde de Sant Martí", tanquen una llarga etapa a l'Ajuntament i Bragado se'n va proclamant la seva innocència en el cas Palau

Albert Balanzà
1 min

BarcelonaL'Ajuntament de Barcelona ha tancat aquest migdia el mandat 2007-2011 en un ple quasi sense contingut polític però amb una forta càrrega emocional pel fet que 12 dels 41 representants deien adéu al càrrec. L'alcalde sortint, Jordi Hereu, i el futur alcalde, Xavier Trias, han exhibit fair play tres dies abans que es constitueixi el nou consistori: mentre Hereu s'ha compromès a seguir reivindicant Barcelona en el seu "nou rol d'alternativa", Trias s'ha centrat a subratllar la capacitat d'entesa amb forces en principi oposades elogiant la trajectòria d'Imma Mayol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Precisament Mayol ha estat la protagonista dels discursos de comiat, emocionant-se repetides vegades, i defensant que "no hi ha gestió sense política ni política sense valors". Mayol va anunciar que deixava la política per anar a viure a Mallorca en una entrevista que el periodista Albert Om li va fer a l'ARA.

Un altre dels veterans, Paco Narváez, ha recordat com "un nano que va arribar sol amb el tren Sevillano va arribar a ser regidor 20 anys de Barcelona" i "alcalde de Sant Martí", el seu districte. Ramon García Bragado ha remarcat que ha estat "injustament imputat" en el cas Palau i que "algun dia" tornarà innocent a l'Ajuntament per explicar-se.

stats