CANVI DE CICLE
Política20/09/2013

Navarro "dóna la benvinguda" a Esperanza Aguirre per acostar-se al projecte territorial del PSC

El primer secretari del PSC espera que "aquesta manera de veure les coses qualli en altres sectors del PP" i es pugui reformar l'estat de les autonomies

Acn

Lliçà d'AmuntEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha "donat la benvinguda" a Esperanza Aguirre a les tesis socialistes per haver apostat per la reforma de l'estat de les autonomies. En aquest sentit, ha explicat que Aguirre ha entès que "fa falta un canvi a la Constitució i que cal avançar perquè Catalunya i Espanya puguin conviure en millors condicions". D'aquesta manera, Navarro s'ha referit a la conferència que la presidenta del PP de Madrid va fer aquest dijous a Barcelona, des d'on va fer una crida a "catalanitzar Espanya" i acabar amb el "cafè per a tothom". El primer secretari espera que aquesta manera de veure les coses qualli en altres sectors del PP.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El ministre Wert vol espanyolitzar els alumnes catalans i la senyora Aguirre vol catalanitzar els espanyols", ha ironitzat Pere Navarro quan li han preguntat per la conferència que va fer la líder popular a Barcelona aquest dijous. El primer secretari ha afegit que "dóna la benviguda a Aguirre a allò que diem des del PSC, que és que fa falta un canvi a la Constitució i que cal avançar perquè Catalunya i Espanya visquin en millors condicions". "Espero que aquesta manera de veure les coses qualli en altres sectors del Partit Popular", ha indicat.

Cargando
No hay anuncios

La presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, va fer una crida a "catalanitzar Espanya" per reconèixer la singularitat de Catalunya i els mèrits dels catalans "a Espanya i al món". De la mateixa manera, va apostar per "reformar a fons" l'estat de les autonomies per acabar amb el "cafè per a tothom" i eliminar despeses "innecessàries" dels "disset petits estats".