Política10/11/2018

Ferit un assistent a la manifestació de Jusapol en ser empès per les escales del metro

L'home portava una samarreta amb simbologia nazi

Efe

BarcelonaUn home que havia assistit a la manifestació del sindicat de policies Jusapol aquest dissabte al migidia ha resultat ferit, de caràcter lleu, després de ser empès per les escales de l'estació del metro d'Urquinaona, a Barcelona, per una persona que no ha estat identificada. L'incident ha passat al final de la protesta de Jusapol a la Via Laietana de Barcelona i de la concentració de signe contrari convocada pels CDR, totes dues situades a prop de la parada de metro d'Urquinaona.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Testimonis presencials han explicat que el ferit ha estat empès per una persona quan baixava les escales del metro, i que no hi havia hagut cap discussió entre ells. L'home portava una samarreta amb simbologia nazi.

Cargando
No hay anuncios
Cargando
No hay anuncios

La Guàrdia Urbana ha obert diligències sobre els fets, tot i que la investigació va a càrrec dels Mossos d'Esquadra. Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), l'home ha caigut per les escales del metro i ha patit ferides lleus, entre les quals al cap, de les quals ha estat atès pel personal mèdic al mateix lloc de l'accident, sense necessitat de ser traslladat a un centre sanitari.