Política05/12/2014

El Govern encarrega al CEO la primera enquesta de valoració de la seva feina des del 2011

La farà l'empresa Atento Servicios Técnicos y Consultoría per un total de 26.891,04 euros, segons consta en l'adjudicació del contracte

Oriol March

BarcelonaEl Govern ha encarregat al Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) la primera enquesta de valoració de les polítiques públiques i de la feina de l'executiu des del desembre del 2011. Així consta a la pàgina de contractació pública de la Generalitat. El director del CEO, Jordi Argelaguet, és l'encarregat de signar l'adjudicació del contracte a l'empresa Atento Servicios Técnicos y Consultoría per un valor de 26.891,04 euros. Està previst que es facin 1.600 enquestes per complir amb l'encàrrec.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'adjudicació es va signar l'1 de desembre, però l'encàrrec inicial per fer el sondeig es basa en una resolució del director del CEO del 28 d'octubre, és a dir, a tan sols una setmana que se celebrés la jornada de participació del 9-N.

Cargando
No hay anuncios

L'última enquesta sobre la feina del Govern, feta pública just després de les eleccions espanyoles del 2011 que a Catalunya va guanyar CiU amb Josep A. Duran i Lleida com a cap de llista, va resoldre's amb una nota de 4,96 per a l'executiu d'Artur Mas. De fet, tan sols els votants de CiU van puntuar el Govern amb més d'un 5 de nota global. El 44,4% dels enquestats van assenyalar les retallades com el pitjor de l'executiu.