Política 05/12/2014

El Govern encarrega al CEO la primera enquesta de valoració de la seva feina des del 2011

La farà l'empresa Atento Servicios Técnicos y Consultoría per un total de 26.891,04 euros, segons consta en l'adjudicació del contracte

Oriol March
1 min

BarcelonaEl Govern ha encarregat al Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) la primera enquesta de valoració de les polítiques públiques i de la feina de l'executiu des del desembre del 2011. Així consta a la pàgina de contractació pública de la Generalitat. El director del CEO, Jordi Argelaguet, és l'encarregat de signar l'adjudicació del contracte a l'empresa Atento Servicios Técnicos y Consultoría per un valor de 26.891,04 euros. Està previst que es facin 1.600 enquestes per complir amb l'encàrrec.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'adjudicació es va signar l'1 de desembre, però l'encàrrec inicial per fer el sondeig es basa en una resolució del director del CEO del 28 d'octubre, és a dir, a tan sols una setmana que se celebrés la jornada de participació del 9-N.

L'última enquesta sobre la feina del Govern, feta pública just després de les eleccions espanyoles del 2011 que a Catalunya va guanyar CiU amb Josep A. Duran i Lleida com a cap de llista, va resoldre's amb una nota de 4,96 per a l'executiu d'Artur Mas. De fet, tan sols els votants de CiU van puntuar el Govern amb més d'un 5 de nota global. El 44,4% dels enquestats van assenyalar les retallades com el pitjor de l'executiu.

stats