Política16/09/2017

La Guàrdia Civil intervé les planxes per elaborar els cartells de l'1-O

Els agents les han requisat a l'empresa Zukoy de Sant Adrià de Besós

Ara / Acn

This browser does not support the video element.

BarcelonaLa Guàrdia Civil ha intervingut les planxes destinades a elaborar els cartells institucionals de suport al referèndum de l'1-O, en un escorcoll a l'empresa Zukoy de Sant Adrià de Besòs. Segons una nota del ministeri de l'Interior, la intervenció s'ha fet com a continuació de les que es van dur a terme aquest divendres seguint la instrucció de la fiscalia del TSJC. El mateix ministeri de l'Interior s'ha fet ressò de l'operació policial a través de Twitter.

Cargando
No hay anuncios

A banda de les matrius per elaborar els cartells, han intervingut la planxa "destinada a fer difusió del 'sí'", fet que demostra que "els cartells, tant de difusió del referèndum com de suport al vot del 'sí', s'han elaborat al mateix lloc i alhora", segons explica el comunicat del ministeri de l'Interior. L'operació policial continua oberta.

Les planxes intervingudes serveixen tant per elaborar "propaganda institucional destinada a fer difusió del referèndum" com per difondre l'opció del 'sí'. El govern espanyol ha acompanyat el comunicat d'un vídeo en què es poden veure les planxes intervingudes.

Cargando
No hay anuncios

A diferència de les actuacions fetes ahir, en què es van intervenir cartells, l'operació d'aquest dissabte "impossibilita que se segueixin imprimint aquest tipus de cartells".