Política 26/04/2014

Homs replica a Santamaría: "Les lleis no poden ser una llosa per impedir els anhels d'un poble"

El conseller de la Presidència adverteix al govern espanyol que al final les seves negatives "seran ermes" perquè no podran aturar la "voluntat" dels catalans

Acn
1 min

CalafEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha replicat aquest dissabte a la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaria, que les lleis no es poden utilitzar com una "llosa per impedir els anhels de tot un poble". "Si és així és que són lleis equivocades que s'utilitzen per a un interès particular i concret", ha dit Homs, després que Santamaría advertís que en qualsevol sortida que es pugui arribar a trobar al procés català no hi pot sortir perdent mai la llei.

El conseller ha assegurat que el que planteja Catalunya "no va en contra de ningú, sinó que va a favor del progrés general" i ha subratllat que el que pot oferir Catalunya és un "projecte il·lusionant". A parer d'Homs, si el govern espanyol "només fa que donar negatives, al final seran ermes perquè no es pot aturar la voluntat d'un poble que s'expressa democràticament".

stats