Política 20/02/2015

Iceta resta importància al conflicte de Lleida i defensa la legitimitat de Ros per fer i desfer els seus equips

El primer secretari del PSC tanca files amb Àngel Ros i diu estar convençut que la crisi interna no els perjudicarà a les municipals

Ara
1 min
Iceta i Ros, en una imatge d'arxiu / ARA

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha tancat files aquest divendres amb l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i ha restat importància al conflicte amb l'exprimera tinent d'alcalde i primera secretària del PSC lleidatana, Marta Camps, que creu que no els perjudicarà electoralment. En declaracions a RNE, Iceta, que ha defensat la legitimitat de Ros de fer els equips que cregui, ha defensat la gestió "magnífica" del seu partit a la Paeria, que creu que prevaldrà entre la ciutadania a l'hora de triar el vot.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Els ciutadans tenen en les seves mans mantenir un magnífic govern a la ciutat o jugar-se'l, i jo crec que no se'l jugaran", ha defensat. Per Iceta, el conflicte és lògic que esclati a la recta final del mandat, perquè és quan es configuren les llistes, cosa que genera "turbulències" en el si dels partits. "El PSC, quan posa gent als ajuntaments, no li diem com ha de muntar governs ni a qui ha de nomenar o cessar", ha subratllat.

stats