Política 23/08/2015

El PP valencià troba una "ofensa" i una "vergonya" que Gordó parlés de Països Catalans

Isabel Bonig, presidenta del partit, assegura que el president valencià, Ximo Puig, "sembla més preocupat per guardar les formes amb Catalunya que per defensar els valencians"

Europa Press
1 min
“INGERÈNCIES CATALANISTES” 
 Bonig lamenta que l’oposició transmeta la “propaganda de l’independentisme”.

ValènciaLa presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha titllat d'"ofensa i vergonya" les declaracions del conseller de Justícia de la Generalitat, Germà Gordó, sobre "donar la nacionalitat catalana als valencians". En un comunicat, Bonig ha exigit aquest diumenge al president de la Genetalitat Valenciana, Ximo Puig, que "aturi els peus als secessionistes catalans que no només volen trencar Espanya, sinó arrossegar la Comunitat amb ells".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Bonig, "ja eren preocupants" les manifestacions realitzades amb la tornada d'aquesta fantasia dels Països Catalans i el suport al procés independentista per part d'un conseller de Puig, però sentir un conseller català parlar de donar la nacionalitat catalana als valencians és una ofensa, una vergonya i la demostració que el Govern valencià no està a l'altura del que està passant. La presidenta del PP valencià ha assenyalat que Puig "sembla més preocupat per guardar les formes amb Catalunya que per defensar els valencians".

"No s'entén que ens assabentem que s'ha reunit amb Mas i, just després, surti el conseller de Justícia català amb aquestes declaracions i aquí no passi res", ha sentenciat.

stats