Política28/08/2013

Jordi Martí lamenta els "atacs personals" i "l'autoritarisme" de la direcció del PSC

El president del PSC de Barcelona titlla "d'infantils" els arguments de Balmón per assegurar que sobra gent al partit

Ara

Barcelona"Antonio, no és això, company, no és això. Menys buscar culpables i més estendre ponts de diàleg; menys atacs a deshores i més raonaments sòlids; més debat i pluralitat i menys autoritarisme". Amb aquesta contundència ha respost el president del grup socialista de l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, en un article a 'El Periódico', a l'article publicat dilluns pel número dos del PSC, Antoni Balmón.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Martí, els arguments de Balmón per convidar alguns dirigents crítics a marxar del partit són "infantils" i sense prou solidesa, i per això, al seu parer, acaba recorrent a "l'atac personal". "¿Qui és ningú per atribuir-se la capacitat de distingir entre bons i mals militants? Si alguns atributs de la condició humana com la vanitat o mirar per un mateix són raó per excloure algú del PSC, no haurem d'acabar marxant-ne tots?", etziba el dirigent barceloní.

Cargando
No hay anuncios

Martí també alerta Balmón que acusar el tripartit –amb José Montilla inclòs– de ser el culpable de l'actual declivi del PSC és "passar-se a l'enemic".