LA PROMESA ELECTORAL DE CIU
Política02/12/2010

Griñán no admetrà el concert econòmic per a Catalunya

El president andalús assegura que el nou acord de finançament és l'eina que "garanteix les igualtats dels espanyols visquin on visquin"

Efe

MadridEl president d'Andalusia, José Antonio Griñán, ha assegurat que no admetrà, en cap cas, el concert econòmic ni un pacte fiscal per a Catalunya perquè no està previst constitucionalment. Griñán ha afegit, a més, que admetre el concert suposaria acceptar una fragmentació de sobirania.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un esmorzar organitzat per Europa Press, Griñán ha subratllat que la sobirania és del poble espanyol i es diposita en les Corts i "no hi ha sobiranies en els territoris autonòmics". El president andalús ha recordat que existeix un model de finançament que s'acaba d'aprovar i que "garanteix la igualtat dels espanyols visquin on visquin".

Cargando
No hay anuncios

Preguntat per les eleccions catalanes, Griñán ha comparat els resultats amb el partit del Barça-Madrid, que es va saldar amb un 5 a 0 i ha afirmat que, igual que a l'esdeveniment futbolístic, "s'ha celebrat un partit, però això no anuncia res, només que la posició del tripartit, el tres a un, no ha funcionat". "La ciutadania no entén un govern de tres i això els ha castigat", ha conclòs.