Política31/03/2013

Junqueras a 'El Periódico': "El soci de Mas no és ERC, sinó Duran, encara que no ho sembli"

El president d'ERC sosté que "només han pactat un acord per donar estabilitat al Govern"

Efe

BarcelonaEl president d'ERC, Oriol Junqueras, sosté que CiU i ERC "només han pactat un acord per donar estabilitat al Govern" i que "el soci de Mas és Duran, encara que no sempre ho sembli". A pocs dies perquè que es compleixin 100 dies des que les dues formacions van signar l'acord d'estabilitat, Junqueras analitza en una entrevista a 'El Periódico' l'estat de les relacions entre les dues formacions.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Quan se li pregunta si es pot fiar de CiU, Junqueras apunta que ERC sap que per convocar un referèndum "necessita CiU", i per tant "vol confiar" en CiU, i en particular en el president Mas. Tot i això, el líder d'ERC veu "evident" que hi ha "dirigents de CiU que constantment parlen en contra de l'acord signat i defensen que és millor endarrerir la consulta o no fer-la".

Cargando
No hay anuncios

En aquest punt, opina que aquest tipus de pronunciaments no generen "gaire confiança o credibilitat davant els ciutadans".

Junqueras precisa que Mas no li va explicar que s'havia reunit amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, però afegeix que el Govern s'ha compromès a explicar-los "el motiu d'aquesta discreció".