Política21/02/2011

L'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, renuncia a ser secretari de Seguretat

El conseller d'Interior, Felip Puig, va anunciar el seu nomenament a principis de gener, però no s'ha produït. Artur Mas ja va subratllar que es tractava d'un "nomenament frustrat"

Acn

BARCELONAL'alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, ha comunicat aquesta tarda al conseller d'Interior, Felip Puig, la decisió de renunciar al nomenament com a secretari de Seguretat. En un comunicat, l'alcalde ha fet pública aquesta decisió després que al desembre Puig li oferís ocupar aquest lloc a la conselleria. El nomenament s'ha anat refredant amb les setmanes fins que, finalment, Crespo ha decidit renunciar-hi. L'alcalde seguirà al capdavant del consistori fins acabar el mandat, ja que a les properes eleccions el substitueix al capdavant de la llista de CiU Romà Codina. A partir del maig, Crespo ha manifestat que vol concentrar els esforços en l'escó de diputat al Parlament de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant la sessió de control del darrer ple del Parlament, el president de la Generalitat, Artur Mas, ja es va referir a Crespo com un "nomenament frustrat". Tot i això, Puig va assegurar la setmana passada que el nomenament s'efectuaria de forma imminent.