Política08/12/2018

La protesta dels CDR a Barcelona acaba pocs minuts després de tallar la Diagonal

La concentració ha ocupat inicialment el passeig de Gràcia

Ara

BarcelonaUna manifestació impulsada per membres dels CDR ha tallat aquest dissabte al vespre diversos carrers del centre de Barcelona. Unes tres-centes persones, segons ha informat el 3/24, han ocupat el passeig de Gràcia i la Diagonal. La protesta, però, s'ha dissolt pocs minuts després de començar. Els manifestants han tallat la Diagonal després de concentrar-se davant la Delegació del govern espanyol a Barcelona, situada a la confluència entre els carrers Roger de Llúria i Mallorca.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'acció se suma al tall de l'AP-7 a les Terres de l'Ebre, que des de primera hora del matí ha tallat aquesta via de comunicació.

Cargando
No hay anuncios

Les mobilitzacions reclamen la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats, a més d'expressar el suport als empresonats en vaga de fam i el reclam que el Govern faci efectiu el resultat del referèndum de l'1 d'octubre. Els lemes són "21Dcomençalarevolta" o "Vaga general", en al·lusió al dia que té previst reunir-se a Barcelona el consell de ministres i en el qual s'esperen diverses protestes en contra del govern espanyol.