Política 08/12/2018

La protesta dels CDR a Barcelona acaba pocs minuts després de tallar la Diagonal

La concentració ha ocupat inicialment el passeig de Gràcia

Ara
1 min
La protesta dels CDR a Barcelona acaba pocs minuts després de tallar la Diagonal

BarcelonaUna manifestació impulsada per membres dels CDR ha tallat aquest dissabte al vespre diversos carrers del centre de Barcelona. Unes tres-centes persones, segons ha informat el 3/24, han ocupat el passeig de Gràcia i la Diagonal. La protesta, però, s'ha dissolt pocs minuts després de començar. Els manifestants han tallat la Diagonal després de concentrar-se davant la Delegació del govern espanyol a Barcelona, situada a la confluència entre els carrers Roger de Llúria i Mallorca.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'acció se suma al tall de l'AP-7 a les Terres de l'Ebre, que des de primera hora del matí ha tallat aquesta via de comunicació.

Les mobilitzacions reclamen la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats, a més d'expressar el suport als empresonats en vaga de fam i el reclam que el Govern faci efectiu el resultat del referèndum de l'1 d'octubre. Els lemes són "21Dcomençalarevolta" o "Vaga general", en al·lusió al dia que té previst reunir-se a Barcelona el consell de ministres i en el qual s'esperen diverses protestes en contra del govern espanyol.

stats