Política27/05/2015

"En quina plana del nostre programa surten els soviets?": Ahora Madrid respon a Aguirre

La candidata del PP a l'alcaldia ha assegurat que no s'havia llegit el programa de Manuela Carmena, però ja ha descartat alguna de les seves propostes

Ara

MadridTwitter bull cada vegada que la candidata del PP a l'alcaldia de Madrid i líder dels populars madrilenys, Esperanza Aguirre, fa una nova proposta per no quedar-se fora del govern del consistori. I Ahora Madrid, el partit de confluència entre Guanyem i Podem liderat per Manuela Carmena, no s'està de respondre a l'acte a les declaracions d'Aguirre. Després d'haver proposat dimarts un front PP-PSOE-C's per evitar que "l'esquerra radical" aconsegueixi l'alcaldia, aquest dimecres la líder popular ha anat més enllà i ha suggerit la creació d'un govern de concentració amb Ahora Madrid si Carmena renuncia a "construir soviets als districtes" de la capital espanyola. Al mateix temps, però, ha admès que no s'havia llegit el programa del partit.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un tuit, Ahora Madrid li ha preguntat, irònicament, si podia dir la plana del programa on sortia la qüestió dels soviets.

Cargando
No hay anuncios

Poc després ha instant la líder del PP madrileny a llegir-se el programa de la formació, que "són 44 planes" i "no s'hi està pas tant".

Cargando
No hay anuncios