Política 27/05/2015

"En quina plana del nostre programa surten els soviets?": Ahora Madrid respon a Aguirre

La candidata del PP a l'alcaldia ha assegurat que no s'havia llegit el programa de Manuela Carmena, però ja ha descartat alguna de les seves propostes

Ara
1 min

MadridTwitter bull cada vegada que la candidata del PP a l'alcaldia de Madrid i líder dels populars madrilenys, Esperanza Aguirre, fa una nova proposta per no quedar-se fora del govern del consistori. I Ahora Madrid, el partit de confluència entre Guanyem i Podem liderat per Manuela Carmena, no s'està de respondre a l'acte a les declaracions d'Aguirre. Després d'haver proposat dimarts un front PP-PSOE-C's per evitar que "l'esquerra radical" aconsegueixi l'alcaldia, aquest dimecres la líder popular ha anat més enllà i ha suggerit la creació d'un govern de concentració amb Ahora Madrid si Carmena renuncia a "construir soviets als districtes" de la capital espanyola. Al mateix temps, però, ha admès que no s'havia llegit el programa del partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un tuit, Ahora Madrid li ha preguntat, irònicament, si podia dir la plana del programa on sortia la qüestió dels soviets.

Poc després ha instant la líder del PP madrileny a llegir-se el programa de la formació, que "són 44 planes" i "no s'hi està pas tant".

stats