VIATGE OFICIAL A L'ÍNDIA
Política 29/11/2013

Mas insta Rajoy a denunciar la catalanofòbia de les televisions ultres

Evita polemitzar des de l'Índia amb Duran i prefereix parlar-hi "en privat"

Ferran Casas
1 min

Enviat especial a Bangalore (Índia)Mariano Rajoy ha criticat avui que la Generalitat pretengui sancionar les televisions ultres que atien la catalanofòbia com ara 13TV o Intereconomía. Per ell "és un disbarat multar algú per dir el que pensa la immensa majoria". A Mas les paraules del president espanyol l'han indignat i, des de l'Índia, on avui acaba el seu viatge oficial, ha carregat contra el president espanyol i els mitjans ultres, als quals sovint ha acusat de banalitzar el nazisme. "Sentint tot això no em sorprèn que Espanya ni tingui ni vulgui tenir un organisme de control com el CAC", ha afirmat. Per ell les cadenes de televisió al·ludides "no només manipulen", sinó que a més "fomenten la violència" contra els catalans, i això "no és tolerable i passa totes les línies vermelles".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ha fet un prec a Rajoy i és que en lloc de posar-se al costat d'aquests mitjans fent-los "la gara-gara" opti per "denunciar-ho i estar al costat de la veritat i la decència".

Amb qui ha tingut més miraments Mas ha sigut amb el seu soci, el secretari general de CiU i líder d'Unió, Josep A. Duran i Lleida, que avui en la seva carta web l'ha acusat de forma velada de complaure sempre ERC. Ha evitat la polèmica. "Prefereixo no contestar perquè es malinterpreta", ha afirmat. "Com que hi tinc un diàleg permanent per arribar a acords ja li diré el que en penso", ha deixat anar.

stats