Política02/11/2017

Centenars de persones reben els membres de la mesa encausats a l'estació de Sants

Simó i Nuet ja han arribat a Barcelona després que el TS suspengués les seves declaracions

Ara

BarcelonaCentenars de persones s'han concentrat aquest dijous a la tarda a l'estació de Sants a l'espera que els secretaris de la mesa del Parlament, Anna Simó (ERC) i Joan Josep Nuet (EUiA) arribessin a Barcelona. La concentració s'ha organitzat després que el Tribunal Suprem suspengués les declaracions dels membres de la mesa.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han anunciat a través de Twitter la seva presència i han penjat imatges dels manifestants que es troben concentrats a la zona. La mateixa imatge ja es va produir ahir quan els secretaris Anna Simó i Joan Josep Nuet es dirigien a Madrid des de l'estació.

Cargando
No hay anuncios

Els presents també s'han organitzat per formar uns passadissos perquè els membres de la mesa rebessin l'escalf de la gent des de l'accés a les vies de l'AVE fins a l'exterior.

Cargando
No hay anuncios

Quan Nuet i Simó han arribat, la gent els ha rebut al crit de "no esteu sols". La diputada de la CUP, Mireia Vehí, ha publicat un vídeo a Twitter en el moment en què els dos polítics eren rebuts pels presents.

Cargando
No hay anuncios