Política12/05/2016

Neus Munté, sobre les declaracions d'Anna Gabriel: "Hi ha famílies de tot tipus i tota condició"

La portaveu del Govern diu a Onda Cero que, tot i provenir d'una família dita "tradicional", no es considera "excessivament conservadora"

Ara

Barcelona"No he entès res de la frase que apareix en aquest avenç d'entrevista", ha declarat Neus Munté aquest matí en una entrevista a Onda Cero. Ho ha fet en referència a la reflexió d'Anna Gabriel en unes declaracions a Catalunya Ràdio sobre el seu concepte de "família". La diputada de la CUP manifestava "Si pogués formar part d'un grup que decideix tenir fills en comú i en col·lectiu, em satisfaria la idea".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a Onda Cero, la portaveu del Govern ha apuntat que "la família com a tal no existeix, existeixen famílies de tot tipus i tota condició", i ha remarcat que "l'important és el respecte". Munté ha assegurat que tot i provenir d'una família dita "tradicional" no es considera "excessivament conservadora".

Cargando
No hay anuncios

Finalment, ha demanat "respecte per les decisions i funcionament de totes les famílies que existeixen", i que les decisions sobre com "criar i educar formen part de les decisions que pren cadascú".