Política 11/05/2016

Anna Gabriel : "Em satisfaria la idea de formar part d'un grup que decideix tenir fills en comú i en col·lectiu"

La diputada de la CUP assegura en una entrevista a Catalunya Ràdio que la família convencional "és pobra i enriqueix poc"

Ara
1 min
La número dos de la CUP, Anna Gabriel / @maticatradio

Barcelona"Si pogués formar part d'un grup que decideix tenir fills en comú i en col·lectiu, em satisfaria la idea". Així ha resumit la diputada de la CUP Anna Gabriel el seu concepte de 'família'. En una entrevista a Catalunya Ràdio que s'emetrà la setmana que ve, Gabriel considera que el concepte tradicional de família converteix els seus membres en persones "més conservadores". Segons diu, la família convencional "és pobra i enriqueix molt poc". "Encara que tu vulguis el millor per a ells, s'entra en una lògica més perversa", afirma, perquè "vols el millor per als teus, que són molt pocs, dos o tres".

En canvi, ella proposa adoptar el que ja passa "en moltes altres cultures": criar els fills amb altres persones, convivint tots al mateix espai. Al seu parer, la maternitat i la paternitat no haurien de ser conceptes "individualitzats". "La idea és que eduqui la tribu, de manera que no hi ha un sentiment de pertinença d'un fill, sinó que els fills són els que has tingut i parit tu i els altres".

stats