Política 12/05/2016

Neus Munté, sobre les declaracions d'Anna Gabriel: "Hi ha famílies de tot tipus i tota condició"

La portaveu del Govern diu a Onda Cero que, tot i provenir d'una família dita "tradicional", no es considera "excessivament conservadora"

Ara
1 min
La portaveu del Govern, Neus Munté, amb una imatge seva a la pantalla, en una roda de premsa

Barcelona"No he entès res de la frase que apareix en aquest avenç d'entrevista", ha declarat Neus Munté aquest matí en una entrevista a Onda Cero. Ho ha fet en referència a la reflexió d'Anna Gabriel en unes declaracions a Catalunya Ràdio sobre el seu concepte de "família". La diputada de la CUP manifestava "Si pogués formar part d'un grup que decideix tenir fills en comú i en col·lectiu, em satisfaria la idea".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a Onda Cero, la portaveu del Govern ha apuntat que "la família com a tal no existeix, existeixen famílies de tot tipus i tota condició", i ha remarcat que "l'important és el respecte". Munté ha assegurat que tot i provenir d'una família dita "tradicional" no es considera "excessivament conservadora".

Finalment, ha demanat "respecte per les decisions i funcionament de totes les famílies que existeixen", i que les decisions sobre com "criar i educar formen part de les decisions que pren cadascú".

stats