Política07/06/2014

Pep Guardiola, padrí de l'acció castellera 'Catalans want to vote' aquest diumenge a Berlín

El tècnic de Santpedor llegirà el manifest unitari en alemany després de l'actuació dels Xics de Granollers

Ara

BarcelonaPep Guardiola serà el padrí de la iniciativa castellera 'Human Towers for Democracy. Catalans want to vote' aquest diumenge a Berlín. El tècnic de Santpedor, actual entrenador del Bayern, llegirà el manifest en alemany, després de l'actuació dels Xics de Granollers.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Se suma, així, al músic Jordi Savall, l'historiador Paul Preston, el dramaturg Helder Costa, i els actors Sergi López i Joan Mompart, que també donen suport a la iniciativa d'Òmnium i llegiran el manifest a París, Londres, Lisboa, Brussel·les i Ginebra, respectivament, i en la llengua pròpia de cada país.

Cargando
No hay anuncios

Desplegament casteller a Europa per internacionalitzar el 9-N

Aquest diumenge, 5.000 catalans aixecaran castells simultanis a les dotze del migdia a vuit capitals europees (Barcelona, Berlín, Brussel·les, Ginebra, Lisboa, Londres, París i Roma) i a una quarantena de ciutats catalanes. A Berlín, l'acció tindrà lloc a l'Alexanderplatz.

Cargando
No hay anuncios

La gran jornada castellera de demà tindrà com a punt de coordinació a Catalunya la Plaça Gaudí de Barcelona, davant la Sagrada Família. També hi haurà rèpliques a Mont-real, Santiago de Xile, Pamplona i Algemesí (País Valencià).

La iniciativa ha estat promoguda per Òmnium Cultural, amb el suport de la Coordinadora de Colles Castelleres, les comunitats catalanes a l'exterior i l'ANC.

Cargando
No hay anuncios

Consulteu el GPS de la jornada castellera de demà, amb totes les colles que hi participen i els indrets on enfilaran els castells.