Política26/04/2013

El PP menysprea la comissió pel dret a decidir i proposa crear-ne una per combatre l'atur

Els populars titllen d'"error gravíssim" crear una comissió per estudiar el dret a decidir perquè aboca la Cambra a un "camí embogit d'acords parlamentaris que són il·legals"

Sara González

BarcelonaEl PP de Catalunya ha proposat aquest divendres al Parlament la creació d'una comissió específica per consensuar mesures que serveixin per frenar l'atur i crear ocupació. El portaveu parlamentari popular, Enric Millo, ha titllat "d'error gravíssim" que es vulgui impulsar una comissió per estudiar el dret a decidir que no fa altra cosa que abocar el Parlament a un "camí embogit d'acords parlamentaris que són il·legals".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons els populars, la creació de la comissió per estudiar el dret a decidir que ha rebut els suports de CiU, ERC, PSC, ICV-EUiA i CUP implica un "ús partidista" de la Cambra i la creació d'un altre òrgan que "no servirà per res".

Cargando
No hay anuncios

"L'enemic dels catalans no és altre que l'atur", ha insistit Millo, que ha tornat a demanar al Govern que deixi de banda "el somni imaginari" de l'estat propi. El portaveu popular ha afegit, a més, que espera rebre el suport unànime dels partits a la creació d'aquesta comissió per lluitar contra la crisi, que és "de sentit comú" que tingui lloc al Parlament de caràcter permanent.