Política 26/04/2013

El PP menysprea la comissió pel dret a decidir i proposa crear-ne una per combatre l'atur

Els populars titllen d'"error gravíssim" crear una comissió per estudiar el dret a decidir perquè aboca la Cambra a un "camí embogit d'acords parlamentaris que són il·legals"

Sara González
1 min

BarcelonaEl PP de Catalunya ha proposat aquest divendres al Parlament la creació d'una comissió específica per consensuar mesures que serveixin per frenar l'atur i crear ocupació. El portaveu parlamentari popular, Enric Millo, ha titllat "d'error gravíssim" que es vulgui impulsar una comissió per estudiar el dret a decidir que no fa altra cosa que abocar el Parlament a un "camí embogit d'acords parlamentaris que són il·legals".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons els populars, la creació de la comissió per estudiar el dret a decidir que ha rebut els suports de CiU, ERC, PSC, ICV-EUiA i CUP implica un "ús partidista" de la Cambra i la creació d'un altre òrgan que "no servirà per res".

"L'enemic dels catalans no és altre que l'atur", ha insistit Millo, que ha tornat a demanar al Govern que deixi de banda "el somni imaginari" de l'estat propi. El portaveu popular ha afegit, a més, que espera rebre el suport unànime dels partits a la creació d'aquesta comissió per lluitar contra la crisi, que és "de sentit comú" que tingui lloc al Parlament de caràcter permanent.

stats