Política25/12/2018

PP i Cs tanquen l'acord definitiu per formar govern a Andalusia

El document acordat per les dues formacions inclou 90 mesures, entre les quals, un model de finançament "solidari i just" amb Andalusia

Ara

BarcelonaPP i Cs han difós aquest dimarts, dia de Nadal, un document amb el contingut íntegre de l'acord al qual han arribat les dues formacions per formar govern a Andalusia.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El document, de 29 pàgines, inclou 90 mesures estructurades al voltant de tres eixos: regeneració democràtica i institucional; reformes econòmiques i fiscals per a l'ocupació i la prosperitat a Andalusia i mesures per a la reactivació dels serveis públics.

Cargando
No hay anuncios

En matèria de fiscalitat, les dues formacions han acordat exigir al govern espanyol una reforma "immediata" del model de finançament autonòmic perquè sigui "solidari i just" amb Andalusia.

Cargando
No hay anuncios

L'acord també inclou 23 mesures de regeneració democràtica, entre les quals el límit de mandat, la supressió dels estalvis i una oficina de lluita contra el frau.

El document conclou amb una disposició final que inclou crear una comissió de seguiment del pacte que es reunirà amb caràcter trimestral, o quan ho sol·liciti una de les parts.

Cargando
No hay anuncios
El document amb les mesures acordades entre el PP i Cs per governar a Andalusia