Política06/11/2015

El PP fulmina Rafa Luna, i Jordi Roca serà el candidat per Tarragona

Ara

BarcelonaL'ex secretari general del PP, Rafa Luna, no serà finalment el candidat del PP a la província de Tarragona en les eleccions espanyoles del 20 de desembre. Malgrat que el partit havia promès a Luna que aniria al Congrés de Diputats després de deixar el seu lloc al Parlament a Alejandro Fernández, finalment serà Jordi Roca –que el 27-S es va quedar fora de la cambra catalana– qui encapçalarà la llista a la demarcació.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a la resta de províncies, Concepció Veray serà la candidata per Girona –on el partit no espera treure representació– tot i que s'havia especulat amb l'opció que fos Enric Millo qui encapçalés la llista, mentre que a Lleida repetirà José Ignacio Llorens, que ha retingut el lloc tot i que s'apuntava Imma Manso com a possible candidata.

Cargando
No hay anuncios

Per Barcelona ja fa dies que es va confirmar que el candidat seria el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, mentre que la número dos serà Alícia Sánchez-Camacho i queda per veure com es configura la resta de la llista.