Política21/05/2012

Navarro assistirà a l'assemblea constituent d'Avancem per llimar diferències

L'executiva del PSC intenta desdramatitzar l'aparició del nou moviment crític amb la direcció impulsat per Joan Ignasi Elena

Pere Martí

BarcelonaLa direcció del PSC no vol que el nou moviment crític Avancem es descontroli i ha optat per donar-li la benvinguda amb un gest significatiu. El primer secretari Pere Navarro assistirà a l'assemblea constituent prevista pel 30 de juny a Sant Feliu de Codines. Durant l'executiva, Joan Ignasi Elena ha explicat les característiques i els objectius d'avancem, i posteriorment els ha valorat en roda de premsa el portaveu del partit. Jaume Collboni que ha reiterat que el PSC coincideix amb l'objectiu d'ampliar la majoria social d'esquerres a Catalunya i amb la necessitat de "reconectar" amb sectors progressistes descontents o allunyats del partit.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Collboni ha volgut desdramatitzar l'aparició de moviments renovadors recordant que formen part de la "millor tradició" del socialisme català i ha beneït altres que puguin sortir en el futur. El portaveu ha recordat que el congrés ja va aprovar la necessitat de crear aquesta aliança de progrés i que en els propers mesos el PSC impulsarà una conferència amb aquest objectiu, tot i que no li ha posat data.