Política23/06/2015

El PSOE trepitja els talons al PP, Podem aguanta i Ciutadans frena expectatives, segons una enquesta de Telecinco

El sondeig dóna la victòria al partit de Mariano Rajoy per només 0,9 punts de diferència amb els socialistes

Ara

BarcelonaEl PSOE trepitja els talons al PP de cara a les generals. Així ho indica una enquesta de Telecinco, que dóna la victòria al PP de Mariano Rajoy amb un 27% dels suports, només 0,9 punts per sobre del PSOE de Pedro Sánchez, que rebria el 26,1% dels suports. Així, el PSOE consolidaria els resultats del 24-M que li han permès recuperar cert poder local.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La tercera força seria Podem, que veu frenades les seves expectatives perquè els socialistes aguanten posicions. La formació que lidera Pablo Iglesias suma un 20,2% d'intenció de vot i perd set dècimes respecte de l'enquesta del mateix grup del mes d'abril passat. El quart partit en discòrdia és Ciutadans, que veuria estancats els seus potencials suports i obtindria un 10,3% dels vots, mentre que a l'abril la mateixa enquesta donava gairebé un 17% de la intenció de vot al partit que lidera Albert Rivera.

Cargando
No hay anuncios

Segons la mateixa enquesta, elaborada per Sigma Dos, IU baixaria tímidament respecte del mes passat, mentre que ERC, CiU i el PNB pujarien.