Política 23/06/2015

El PSOE trepitja els talons al PP, Podem aguanta i Ciutadans frena expectatives, segons una enquesta de Telecinco

El sondeig dóna la victòria al partit de Mariano Rajoy per només 0,9 punts de diferència amb els socialistes

Ara
1 min
Pedro Sánchez, amb Mariano Rajoy al fons, en un moment del debat al Congrés.

BarcelonaEl PSOE trepitja els talons al PP de cara a les generals. Així ho indica una enquesta de Telecinco, que dóna la victòria al PP de Mariano Rajoy amb un 27% dels suports, només 0,9 punts per sobre del PSOE de Pedro Sánchez, que rebria el 26,1% dels suports. Així, el PSOE consolidaria els resultats del 24-M que li han permès recuperar cert poder local.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La tercera força seria Podem, que veu frenades les seves expectatives perquè els socialistes aguanten posicions. La formació que lidera Pablo Iglesias suma un 20,2% d'intenció de vot i perd set dècimes respecte de l'enquesta del mateix grup del mes d'abril passat. El quart partit en discòrdia és Ciutadans, que veuria estancats els seus potencials suports i obtindria un 10,3% dels vots, mentre que a l'abril la mateixa enquesta donava gairebé un 17% de la intenció de vot al partit que lidera Albert Rivera.

Segons la mateixa enquesta, elaborada per Sigma Dos, IU baixaria tímidament respecte del mes passat, mentre que ERC, CiU i el PNB pujarien.

stats