ALTO EL FOC D'ETA
Política10/01/2011

Ridao reclama "altura de mires" i que el PSOE no actuï "atemorit pel què diran"

El dirigent d'Esquerra demana als partits espanyols que treballin "per propiciar un procés de nou diàleg i no donar una volta més al cargol de la llei de partits"

Redacció

BarcelonaEl secretari general d’Esquerra, Joan Ridao, ha celebrat avui l’anunci de l’alto el foc permanent i verificable internacionalment d’ETA i l'ha qualificat com a "bona notícia", però ha demanat "més generositat i altura de mires" per no desaprofitar una "oportunitat històrica per acabar amb aquest fenomen de violència".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ridao ha considerat que tot i "l’escepticisme que poden generar els intents fallits de treves anteriors, que no hi ha encara un abandonament total de les armes" i que haurien "preferit una declaració sense condicions", estem davant "d’una oportunitat històrica" que demana "generositat i altura de mires i no actuar amb càlcul partidista ni amb un càlcul egoista".

Cargando
No hay anuncios

En aquest sentit, ha demanat al PP que "no faci bandera només de la política antiterrorista per fer política" i al PSOE que "no actuïn atemorits pel què diran". "Ara és el moment", ha dit, "per propiciar un procés de nou diàleg i no donar una volta més al cargol de la llei de partits".