Política 20/09/2014

Societat Civil Catalana organitzarà la segona part del seu acte de la Diada el proper 12-O a Barcelona

Reclamaran que els ciutadans de la resta de l'Estat es desplacin fins a la capital catalana per participar en la concentració del Dia de la Hispanitat

Efe
1 min

BarcelonaSocietat Civil Catalana (SCC), associació contrària a la independència, organitzarà una concentració a l'Arc de Triomf de Barcelona el 12 d'octubre, Dia de la Hispanitat, que serà una segona part de l'acte celebrat a Tarragona en la Diada per reclamar la unitat d'Espanya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho ha indicat el president de la plataforma, Josep Ramon Bosch, que ha precisat a l'agència Efe que es completarà "la trilogia" amb una altra concentració el 6 de desembre per commemorar l'"esperit i sentiment" europeu.

L'associació anunciarà el lema de la convocatòria del 12 d'octubre aquesta setmana, però Bosch ha avançat que llançaran un missatge d'unitat en clau espanyola.

Per reforçar aquesta idea, reclamaran que els ciutadans de la resta d'Espanya es desplacin fins a Barcelona per participar en la concentració del Dia de la Hispanitat, que pretenen que mantingui el to festiu de l'acte que es va celebrar l'11 de setembre a Tarragona i que va reunir entre 3.500 persones, segons els Mossos, i 7.000, segons la Guàrdia Urbana.

"Volem que sigui també un missatge d'esperança", ha recalcat Bosch, que ha defensat la necessitat de modernitzar Espanya perquè els ciutadans se'n sentin orgullosos.

El líder de SCC ha participat avui en el tret de sortida de la campanya de Ciutadans "Mejor unidos", amb la qual el partit que lidera Albert Rivera recorrerà Espanya per explicar la seva "tercera via constitucionalista", que busca fugir de la política tradicional i també del sobiranisme.

stats