Política26/03/2015

L'entitat espanyolista Societat Civil saluda la plataforma inspirada per Duran

Construïm respon via tuit que entitats com la seva o Societat Civil "són més necessàries que mai" davant la "gent que no coneix el respecte"

Ara

Barcelona"Donem la benvinguda a @AraConstruim. Ja heu viscut el que són els comptes fake i les suplantacions només néixer. Més veus a Catalunya". D'aquesta manera saludava l'entitat espanyolista Societat Civil Catalana via tuit la plataforma política Construïm, inspirada pel líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, que avui ha estrenat perfil a la xarxa social. I mostrava comprensió davant l'aparició de 'fakes' i "suplantacions" a les xarxes socials. Societat Civil, però, ha eliminat la primera versió del tuit i n'ha fet un altre en què lamenta: "Ja esteu patint l'aparició de comptes fake com @Construim_info i altres atacs a la xarxa. Per pensar diferent".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

I la resposta de Construïm -si més no d'un dels suposats comptes que es reivindiquen oficials- no es feia esperar i mostrava complicitat amb la plataforma espanyolista que presideix Josep Ramon Bosch: "Hi ha gent que no coneix el respecte. És per això que entitats com les nostres son més necessàries que mai".

Cargando
No hay anuncios

"A nosaltres ens van fer el mateix que avui fan a @AraConstruim. Intentar confondre, desprestigiar i crear comptes falsos", ha replicat a continuació Societat Civil.