Política16/09/2016

Susana Díaz, convençuda de l'honradesa de Chaves i Griñán

La presidenta socialista de la Junta d'Andalusia recorda que ells sí que van deixar el PSOE i el seu escó quan van ser imputats

Efe

SevillaLa presidenta andalusa, Susana Díaz, ha reiterat avui el seu convenciment de l'honradesa dels seus antecessors Manuel Chaves i José Antonio Griñán, imputats en el cas dels ERO, i ha demanat que la Justícia "actuï al més aviat possible" en aquest cas.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Díaz ha dit, a preguntes dels periodistes, que "tant Chaves com Griñán van assumir responsabilitats polítiques, van deixar el seu escó i van abandonar el partit", decisions que altres polítics imputats no han pres, en al·lusió a l'exalcaldessa de ValènciaRita Barberá.

Cargando
No hay anuncios

"Amb tot el respecte que tinc per la Justícia crec fermament en l'honradesa i en l'honestedat tant de Pepe Griñán com de Manolo Chaves, que no han estat acusats de beneficiar-se personalment; espero i desitjo que al més aviat possible paguin i ho facin bé aquells que es van beneficiar d'un fet que evidentment ens sufoca a tots", ha afegit.

"Espero que la Justícia sigui implacable amb aquelles que veritablement ho van fer [el frau dels ERO], i que són els responsables d'un fet que ens sufoca", ha afegit.