Dret a decidir
Política17/05/2013

"Teresa Forcades, la monja radical catalana amb una missió", portada a 'The Guardian'

La pàgina web del diari britànic dedica un reportatge i una entrevista en vídeo a "la monja benedictina que es perfila com un dels líders més francs –i atípics– de l'esquerra radical del sud d'Europa"

Ara

Barcelona"La monja benedictina es perfila com un líders més francs –i atípics– de l'esquerra radical del sud d'Europa". Així descriu el diari britànic 'The Guardian' Teresa Forcades, a qui ha entrevistat i dedicat un llarg reportatge que durant unes hores obre la portada de la seva pàgina web.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El periodista Giles Tremlett, que signa des de Montserrat, descriu Forcades com "una dona en campanya per promoure un nou manifest radical per crear un canvi polític revolucionari i construir una Catalunya independent".

Cargando
No hay anuncios

Durant l'entrevista, Forcades critica la misogínia de l'església i reivindica una alternativa al capitalisme. Parlant del manifest que ha escrit amb l'economista Arcadi Oliveres, Forcades diu al diari que no està "començant cap partit polític" i que no té intenció de presentar-se a cap elecció. "Això no pertoca a una benedictina, ni a mi".