APAGADA DE TV3
Política26/02/2011

Manifestació multitudinària a Castelló per reivindicar el dret a veure TV3

Aquesta protesta s'afegeix a les concentracions en diverses poblacions, que no s'han aturat des que el dia 17 ACPV va haver de desconnectar els repetidors per veure Televisió de Catalunya al País Valencià

Redacció

CastellóMilers de persones s'han aplegat aquest dissabte al vespre a la plaça de la Independència de Castelló de la Plana per manifestar-se contra el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià. El to és marcadament reivindicatiu, però no hi falta el sentit de l'humor i la sàtira: algunes pancartes anuncien que els valencians volen "sortir a l'APM" i d'altres ataquen Francisco Camps en el seu flanc més feble: "Canvio TV3 per Gürtel".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Es tracta de la protesta més multitudinària d'aquest cap de setmana, però les concentracions i manifestacions no s'han aturat des que dijous de la setmana passada, 17 de febrer, Acció Cultural del País Valencià va haver de desconnectar els seus repetidors i apagar les emissions de Televisió de Catalunya al País Valencià a causa de les multes amb què l'està ofegant el govern de Francisco Camps.

Cargando
No hay anuncios

Aquest mateix dissabte hi havia una protesta a Pedreguer i a Albalat de la Ribera. La web Sí a TV3 recull tota l'activitat reivindicativa, ja que la pressió popular no afluixa mentre s'espera la reunió entre Francisco Camps i Artur Mas. El govern valencià ja ha advertit que l'afer de TV3 no serà un punt important en l'ordre del dia de la trobada si depèn de la seva voluntat, i ha repetit que considera que a Catalunya s'està fent "demagògia" amb l'apagada.