APAGADA DE TV3
Política 26/02/2011

Manifestació multitudinària a Castelló per reivindicar el dret a veure TV3

Aquesta protesta s'afegeix a les concentracions en diverses poblacions, que no s'han aturat des que el dia 17 ACPV va haver de desconnectar els repetidors per veure Televisió de Catalunya al País Valencià

Redacció
1 min
Una imatge de la manifestació penjada a Twitter per @AntoniVallejo

CastellóMilers de persones s'han aplegat aquest dissabte al vespre a la plaça de la Independència de Castelló de la Plana per manifestar-se contra el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià. El to és marcadament reivindicatiu, però no hi falta el sentit de l'humor i la sàtira: algunes pancartes anuncien que els valencians volen "sortir a l'APM" i d'altres ataquen Francisco Camps en el seu flanc més feble: "Canvio TV3 per Gürtel".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Es tracta de la protesta més multitudinària d'aquest cap de setmana, però les concentracions i manifestacions no s'han aturat des que dijous de la setmana passada, 17 de febrer, Acció Cultural del País Valencià va haver de desconnectar els seus repetidors i apagar les emissions de Televisió de Catalunya al País Valencià a causa de les multes amb què l'està ofegant el govern de Francisco Camps.

Aquest mateix dissabte hi havia una protesta a Pedreguer i a Albalat de la Ribera. La web Sí a TV3 recull tota l'activitat reivindicativa, ja que la pressió popular no afluixa mentre s'espera la reunió entre Francisco Camps i Artur Mas. El govern valencià ja ha advertit que l'afer de TV3 no serà un punt important en l'ordre del dia de la trobada si depèn de la seva voluntat, i ha repetit que considera que a Catalunya s'està fent "demagògia" amb l'apagada.

stats