Publicitat
Publicitat

Detinguda per encastar el cotxe contra una discoteca d'on l'havien fet fora

Els fets van passar diumenge en un polígon de Vallgorguina. Els Mossos acusen la dona, de 32 anys, d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa

Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona de 32 anys acusada d'encastar diumenge el seu cotxe contra la porta d'una discoteca de Vallgorguina (Vallès Oriental), d'on l'havien fet fora, juntament amb la seva parella, per la seva actitud conflictiva. La dona, veïna de Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental), està acusada d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa, perquè consideren que va encastar el vehicle per tal d'intentar suposadament atropellar els guàrdies de seguretat de la discoteca que els havien fet fora.

Els fets van tenir lloc diumenge, cap a les set del matí, després d'una baralla a la discoteca 'Eleven' del polígon El Molinot de Vallgorguina. Els Mossos van arribar a la discoteca després de ser alertats d'una baralla. En arribar, es van trobar un vehicle encastat contra la porta principal de la discoteca. Els vigilants de seguretat i els clients de la discoteca que hi havia a la porta van poder reaccionar a temps i van esquivar el vehicle.

La dona, que era a l'interior del vehicle, va donar positiu amb una taxa de 0,71 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire espirat. També hi era el seu company, que es va mostrar molt violent i no va voler ser assistit per l'equip del sistema d'emergències mèdiques que es va desplaçar al lloc dels fets.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de