Macrobatuda dels Mossos a Barcelona contra la prostitució

La policia ha practicat 19 detencions i ha fet escorcolls a una vintena de locals d'oci i pisos particulars. Entre els espais inspeccionats hi ha el Teatre Principal, el Night Beach i el Fuego

Un fort dispositiu de la divisió d'investigació criminal dels Mossos d'Esquadra ha desplegat la matinada d'aquest dissabte una macrobatuda contra la prostitució a Barcelona. S'han detingut 19 persones i s'han escorcollat una vintena de locals d'oci i pisos particulars repartits per diferents districtes de la capital catalana.

Entre els locals inspeccionats hi ha el Teatre Principal de la Rambla, a Ciutat Vella, i els clubs de striptease Night Beach –al carrer València– i Fuego –al carrer Còrsega–, al districte de l'Eixample.

Els portaveus dels Mossos confirmen que aquests dos últims locals han estat tancats judicialment perquè s'hi exercia la prostitució. També s'han precintat sis pisos particulars vinculats als establiments registrats. En el cas del Teatre Principal, al Raval, el local no ha estat tancat. L'espai també funciona periòdicament com a discoteca.

L'actor Jordi Martínez, que aquest dissabte estrena la funció 'Els homes són de Mart i les dones de Venus', ha assegurat a l'agència Efe que el teatre funciona amb "normalitat" i que aquesta nit estrenarà l'obra, tal com estava previst.