Publicitat
Publicitat

Societat

La UAB farà proves de tuberculosi després que se n'hagi detectat un cas a la Facultat de Ciències

Un estudiant de física amb aquesta malaltia ha posat en marxa el protocol de prevenció habitual

Els serveis assistencials de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) realitzaran el proper 28 de febrer proves de tuberculina a tots els alumnes que ho demanin, després que s'hagi detectat un cas de tuberculosi bacil·lífera en un estudiant del grau de física, a la Facultat de Ciències, segons han confirmat fonts del centre.

Seguint el protocol establert per les autoritats sanitàries en aquests casos, la UAB posarà la prova de la tuberculina a disposició de tothom que hagi estat en contacte amb l'alumne amb tuberculosi, ja siguin companys del centre universitari, de la feina o de la família.

Abans de les proves, els serveis sanitaris de la UAB realitzaran també una xerrada informativa sobre la malaltia, el seu contagi i el cas concret d'aquest alumne. Serà el dia 21 de febrer al migdia a la Facultat de Ciències.

Fonts de la universitat asseguren que no es tracta d'un fet excepcional, sinó que en altres ocasions s'han detectat també casos de tuberculosi i s'ha seguit aquest mateix protocol.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de