RELIGIÓ
Societat 02/07/2013

El Vaticà aprova el "miracle" que permetrà canonitzar Joan Pau II

El succés podria ser la curació suposadament inexplicable per la ciència d'una dona italiana malalta de càncer, el dia 1 de maig del 2011

Ara
1 min

Ciutat del VaticàEls bisbes i cardenals de la Congregació per a la Causa dels Sants han aprovat aquest dimarts el segon "miracle" de Joan Pau II, que obre la porta a la seva proclamació com a sant, segons han informat fonts vaticanes. El papa Francesc haurà de promulgar ara el decret que reconegui el "miracle". La canonització del papa polonès es podria celebrar el mes de desembre.

El succés podria ser la curació suposadament inexplicable per la ciència d'una dona italiana malalta de càncer, el dia 1 de maig del 2011, coincidint amb la beatificació de Wojtyla, que havia mort sis anys abans. Altres informacions apunten a la curació d'una altra dona, de Costa Rica, que tenia un aneurisma cerebral, en una data desconeguda. El primer "miracle" de Joan Pau II, que en va permetre la beatificació, va ser la curació d'una monja francesa que tenia la malaltia de Parkinson.

stats