Societat 17/08/2014

Amenaça amb un ganivet el porter d'un pub de Sant Feliu de Guíxols i agredeix els agents que el detenen

El detingut va començar a donar cops de cap contra la mampara del cotxe dels mossos assegurant que denunciaria les agents

Acn
2 min

Sant Feliu de GuíxolsLa Policia Local de Sant Feliu de Guíxols i els Mossos d'Esquadra han detingut un home per amenaces i atemptat a agents de l'autoritat. La matinada del 16 d'agost, clients del pub Stay van demanar ajuda a una patrulla de la Policia Local alertant que hi havia un home amenaçant el porter del local amb un ganivet. Quan els agents el van localitzar i li van demanar que s'identifiqués, el sospitós es va posar agressiu, va començar a insultar i a donar-se cops de cap contra el cotxe patrulla. La Policia Local va demanar reforç als Mossos però, igualment, quan el detingut anava dins el cotxe va continuar colpejant-se amb la mampara mentre amenaçava amb denunciar l'actuació dels agents.

Mentre els agents eren a la porta del pub recopilant informació, el porter els va alertar que el sospitós acabava d'aparcar el vehicle amb el què anava a prop del local. Els agents van anar fins al cotxe i li van demanar que s'identifiqués. Llavors, el sospitós s'hi va negar i, exaltat, va començar a insultar i a empentar els agents. Com que continuava insultant i agredint, els policies el van reduir contra terra. Va ser aleshores quan l'home va començar a autolesionar-se donant cops de cap contra terra. Per escorcollar-lo i buscar el ganivet, els agents van decidir incorporar-lo i recolzar-lo contra el cotxe. Però el sospitós va continuar donant cops de cap, ara contra el vehicle.

El detingut amenaçava els agents amb denunciar-los per la seva actuació policial i els deia que els arruïnaria la vida. Per evitar que es pogués fer més mal, els agents el van estirar a terra, immobilitzant-li el cap. La patrulla de la Policia Local van requerir suport als Mossos d'Esquadra, perquè portessin un cotxe amb mampara per traslladar el detingut al Centre d'Atenció Primària (CAP).

Quan la patrulla dels mossos va arribar al lloc, el detingut es continuava resistint i, quan el van posar dins el cotxe dels Mossos d'Esquadra, va continuar autolesionant-se donant cops de cap contra la mampara. Quan va sortir del vehicle, va donar una puntada de peu a un agent. El detingut no es va deixar visitar pels metges i va continuar insultats els agents. Per això, el van traslladar fins la comissaria dels Mossos d'Esquadra, on va quedar detingut per amenaces i atemptat a agents de l'autoritat.

stats