SOCIETAT
Societat 22/06/2011

El turisme continua creixent i augmenta gairebé un 7% respecte al maig del 2010

Durant l'últim mes, han visitat Catalunya més d'1,3 milions de persones. Des que va començar el 2011, ja en són més de 4,5 milions. És la destinació líder a l'Estat, seguida de les Balears

Agències
1 min
Els turistes gaudeixen de les bones temperatures durant  les vacances.

BarcelonaEl nombre de turistes que visiten Catalunya ha crescut un 6,8% durant el mes de maig respecte al mateix període de l'any passat, segons xifres de l'enquesta de moviments turístics en fronteres (Frontur) que elabora el ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç. Concretament, 1,3 milions de persones han visitat el país durant aquest mes, fet que el situa com la zona més visitada de l'Estat. Des que va començar el 2011, més de 4,5 milions de persones han visitat algun dels indrets de Catalunya, fet que suposa un 2,5% més que en el mateix període de l'any passat.

Les Illes Balears ocupen la segona plaça d'aquesta llista, amb 1,2 milions d'arribades i un augment del 9,6% respecte al maig del 2010. Al País Valencià també hi ha hagut un augment de flux turístic. Concretament, el maig del 2011 hi ha hagut un 5,6% més de turistes que el mateix mes de l'any passat.

Al conjunt estatal, han sigut 5,2 milions els turistes internacionals que han aterrat durant el mes de maig, un 4,2% més que l'any passat. Els Països Baixos, el Regne Unit i Irlanda són els països d'on provenen els turistes que més creixen, amb un augment del 18%, el 15,4% i l'11,8%, respectivament.

stats