Societat 09/01/2016

Barcelona, entre els 52 destins del món pel 2016 recomanats pel 'The New York Times'

La capital catalana ocupa el 29è lloc de la llista, on també hi ha Sant Sebastià (18a) i Màlaga (43a), de la qual en destaca sobretot l'arquitectura d'Antoni Gaudí

A.s.
1 min
Barcelona

BarcelonaLa notícia més recomanada pel lectors de la pàgina web del The New York Times és la llista de destins d'arreu del món recomanats on anar durant el 2016. Barcelona ocupa el 29è lloc d'un rànquing de 52 indrets del planeta.

De Barcelona en destaca sobretot la petjada de l'arquitectura d'Antoni Gaudí. El diari recorda que el 2016 es compleix el 90è aniversari de la mort del geni de Reus, i que a finals d'any es reobrirà la Casa Vicens, al barri de Gràcia, com a museu obert al públic. I apunta que només faltaran 10 anys per acabar la monumental Sagrada Família, la joia de la corona gaudiniana.

La llista de 52 llocs a visitar aquest any, està encapçalada per:

  1. Ciutat de Mèxic
  2. Burdeus (França)
  3. Malta
  4. Coral Bay (Illes Verges)
  5. Parc Nacional Theodore Roosevelt (Dakota del Nord, EUA)
MÀLAGA

En la posició 18 del rànquing hi ha Sant Sebastià, de la qual destaca que, més enllà de ser un paradís gastronòmic, el 2016 Donosti serà la capital europea de la cultura.

I en el 43è lloc hi ha Màlaga, segons el NYT, una destinació de platja, però que brilla pels seus museus, com el Picasso, i on es podran veure exposicions amb obres de Frida Kahlo i Chagall.

stats