Societat 20/11/2013

La Biblioteca El Clot - Josep Benet obre portes

S'ubica a l'edifici Disseny Hub Barcelona i disposa de tres centres d'interès dedicats als pares i mares, al món laboral i a l'aprenentatge d'idiomes

Ara
1 min

BarcelonaBarcelona estrena una nova biblioteca, la Biblioteca El Clot - Josep Benet. S'ubica a l'edifici Disseny Hub Barcelona i disposa d'un servei d'autopréstec, zona d'internet i wifi, sala multimèdia, espais polivalents i tres centres d'interès dedicats als pares i mares, al món laboral i a l'aprenentatge d'idiomes.

Amb una superfície de 1.732 metres quadrats, distribuïts en dues plantes, la nova instal·lació dóna servei als 31.000 veïns dels barris del Clot i el Parc i la Llacuna del Poblenou, al districte de Sant Martí. L'espai s'organitza d'una manera flexible i funcional per tal d'adaptar-se al públic de diferents edats.

Així, a la planta baixa, s'ubica el servei d'informació, una àmplia zona d'internet i wifi amb 16 butaques i vuit ordinadors, l'àrea de música i cinema, punts de lectura i un espai polivalent amb aforament per a 56 persones.

A la planta baixa també es troba l'àrea infantil, amb ordinadors amb connexió a internet, punts de lectura i 14 cadires per a petits lectors. A la primera planta s'ubica el gruix del fons de la biblioteca, a més de diaris i revistes, més punts de connexió a internet, una sala multimèdia que inclou escàner i impressora, i punts de lectura en taules i butaques.

stats