Societat 26/02/2017

Crema una gran pila de ferralla de cotxes a Granollers

Un altre foc calcina tres cotxes i dues motos a la matinada a l'Eixample de Barcelona

Ara
1 min
La nau industrial de Granollers on crema la pila de ferralla, des de fora

BarcelonaEls Bombers de la Generalitat treballen per extingir l'incendi d'una gran pila de ferralla en una nau d'industrial de Granollers que crema des d'ahir, dissabte, a les 19.45. Es tracta d'un munt de restes de cotxes desballestats que fa 8 metres d'alt, 20 de llarg i 40 d'ample i es preveu que aquesta tarda s'hauran pogut apagar les flames. A primera hora d'aquest matí, cap a les 06.20, s'ha estabilitzat l'incendi.

El foc no ha obligat a desallotjar ningú ni ha causat cap ferit. Segons l'ACN, l'avís es va rebre gràcies a la central d'alarmes de l'empresa. 11 camions dels bombers i 3 vehicles lleugers han treballat per apagar les flames, i també s'ha mobilitzat una ambulància del cos, una altra del SEM, tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius de la Policia Local.

Un altre foc ha cremat aquesta matinada tres cotxes i dues motos aparcats a l'Eixample de Barcelona, davant del número 299 del carrer Rosselló, entre Bruc i Girona. L'avís s'ha rebut a les 05.20 i encara no se sap què ha causat les flames. Els vehicles han quedat completament calcinats i, després que els Bombers els hagin apagat, se'ls ha hagut d'endur una grua. Les flames també han afectat un arbre i un tendal.

stats