Societat 23/02/2015

Denuncia el robatori de dues bicicletes de 4.600 euros d'un balcó d'un tercer pis

El veí de Montornès del Vallès "no s'explica" com li poden haver robat les dues bicicletes, que eren a 12 metres d'altura, sense adonar-se'n

Acn
1 min

Montornès del Vallès (Vallès Oriental)Un veí de Montornès del Vallès ha denunciat davant dels Mossos d'Esquadra el robatori de dues bicicletes que eren al balcó de casa seva, en un tercer pis situat a uns 12 metres d'altura. Els fets van passar la matinada del 17 de febrer al carrer Palau d'Ametlla de Montornès, just al centre del municipi. Una de les bicicletes, segons ha explicat el veí, és una Giant amb un valor d'uns 4.000 euros, comptant el preu de mercat i els extres que va anar incorporant-hi. L'altra bicicleta era d'un amic seu i va valdre uns 600 euros.

El veí, Nacho Escartín, i la seva parella viuen en aquest habitatge des de fa un mes. Dimarts al matí va sortir al balcó i va adonar-se que les dues bicicletes ja no hi eren. Es dóna el cas que la bicicleta del seu amic era allà de forma ocasional, perquè la tarda anterior s'havia avariat. Escartin "no s'explica" com els lladres van poder pujar fins al balcó i perpetrar el robatori. A través de les xarxes socials, ha fet una crida per denunciar els fets.

stats