SOCIETAT
Societat 30/05/2012

Els Mossos ja han detingut 100 persones pels aldarulls del 29-M a Catalunya

Avui han detingut cinc joves més per, presumptament, haver provocat danys en una cafeteria del centre de Barcelona, en un taller de cotxes, a la seu de Foment i a entitats bancàries. Un d'ells està acusat d'haver agredit un mosso

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra ja han detingut un total de 100 persones a Catalunya relacionades amb els aldarulls de la vaga general del 29-M. Avui la policia catalana ha detingut cinc joves més, en un nou operatiu com el que ahir va permetre arrestar cinc joves, que aquest matí han passat a disposició judicial.

Els detinguts haurien provocat danys en una cafeteria del centre de Barcelona, en un taller de cotxes, a la seu de Foment i a entitats bancàries. Un d'ells està acusat d'haver agredit un mosso. També s'han imputat 14 persones més per desordres públics i danys.

Quatre de les detencions d'avui s'han realitzat a primera hora del matí, tres a Barcelona i una a la Garriga. Estan imputats per delictes de desordres públics, danys i atemptat a l'autoritat. Un d'ells, a més, està acusat d'un delicte de pertinença a grup criminal. La cinquena detenció s'ha fet al vespre i el detingut està imputat per desordres públics i danys.

stats